Posted on / by Fredrik Johansson / in Regulatory press releases

Fantasma Games AB (publ.) sluter avtal med Salsa Technology för speldistribution i Syd- och Centralamerika.

Stockholm 2021-07-20. Fantasma Games AB (publ.) fortsätter sin tillväxtplan och tillkännager idag att avtal har tecknats med Salsa Technology för distribution av Fantasmas spel i Syd- och Centralamerika samt Karibien, marknader där Fantasma Games idag har begränsad distribution. Avtalet löper tills vidare med en ömsesidig uppsägning om 60 dagar och innebär inga fasta kostnadsökningar för bolaget men förväntas bidraga positivt till bolagets intäkter.

Salsa Technology är en av de ledande speldistributörerna i Syd- och Centralamerika och avtalet är ytterligare ett viktigt steg i Fantasma Games strategi att kontinuerligt förbättra räckvidden. Samarbetet stärker Fantasma Games globala närvaro och skapar intäkter från helt nya operatörer.

”Avtalet med Salsa Technology blir det fjärde distributionsavtalet som vi sluter sedan börsintroduktionen i mars”, säger Fredrik Johansson, kommersiell chef på Fantasma Games. ”Jag tycker det visar på hur enträget och framgångsrikt vi arbetar med att göra våra spel tillgängliga för fler och fler spelare. Salsa Technology kompletterar tidigare ingångna distributionsavtal och de blir en viktig partner på marknader där våra spel överhuvudtaget inte finns idag. Vår förhoppning är att spelen skall finnas tillgängliga mot Salsas Technologys operatörer redan inom ett par veckor.”

Salsa Technology har ett 50-tal integrerade operatörer och dessa får, i och med det nya avtalet, tillgång till hela Fantama Games spelportfölj som bland annat innehåller spelen Heroes Hunt MEGAWAYS™, Elemento och Golden Castle TITANWAYS™.

För mer info kontakta Jacob Sachs, tillförordnad VD på Fantasma Games , telefon +46 0708 143993 eller mail jacob@fantasmagames.com

Denna information är sådan som Fantasma AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 2021-07-20 kl 09:45

Om Fantasma Games AB (publ.): Nasdaq First North-listade Fantasma Games är en Stockholmsbaserad spelstudio som grundades 2016. Vi är stolta över att ha ett litet och effektivt team av medarbetare från flera nationaliteter, alla förenade kring visionen att skapa ”slots beyond gambling”. Vår ständigt växande spelportfölj, som bland annat innehåller spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways och Elemento, uppskattas mycket av spelare över hela världen. Idag finns våra spel finns tillgängliga på över 200 sajter däribland Leo Vegas, Unibet, Svenska Spel och Betsson.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefonnummer 08-5030 1550 och på mail ca@mangold.se.