Posted on / by fantasmagames / in Non regulatory news

Fantasma Games släpper nytt spel i samarbete med amerikanska Light & Wonder

Fantasma Games nya spel, Goat Rush, lanseras i dag den 26 januari. Spelet kommer att finnas tillgängligt på alla reglerade marknader i Europa, i Kanada och certifieras för Michigan, New Jersey och Pennsylvania i USA. Goat Rush blir tillgängligt hos många av de ledande operatörerna, till exempel Paddy Power, Gamesys, Pokerstars, BetMGM och Leovegas.

”Goat Rush har ett unikt tema med en intressant spelmekanik, vilket vi tror kan passa målgrupperna på de marknader vi fokuserar på just nu, säger Fantasma Games VD och grundare Fredrik Johansson.

Inför lanseringen har Goat Rush fått ett mycket positivt mottagande. Spelet kommer bland annat att lanseras exklusivt hos två av Italiens ledande operatörer, Lottomatica och Goldbet. Italien är Europas näst största spelmarknad och Goat Rush är Fantasma Games tredje spellansering på den italienska marknaden.

Fantasma Games samarbetar sedan 2021 med det amerikanska börsnoterade bolaget Light & Wonder, tidigare Scientific Games. De agerar distributionspartner åt Fantasma Games för majoriteten av de reglerade marknaderna runt om i världen, med fokus på Europa, USA och Kanada. Samarbetet har resulterat i en rad framgångsrika spelsläpp som till exempel Prometheus: Titan of fire och Cloud Corsair.

”Vid varje spelsläpp som vi har genomfört tillsammans med Light & Wonder på reglerade marknader har vår räckvidd ökat med fler operatörer. Vi ser med spänning fram mot den här lanseringen och hoppas att vi når ännu fler spelare än vid tidigare lanseringar med Light & Wonder”, säger VD Fredrik Johansson.

Fantasma Games har förstärkt produktionskapaciteten inför 2023 med målsättningen att lansera ett spel per månad, från totalt nio spel under 2022.

För mer information om Goat Rush: https://www.fantasmagames.com/project/goat-rush/

För ytterligare information kontakta:
Fredrik Johansson, VD, Fantasma Games AB (publ)
e-post: Fredrik@fantasmagames.com
telefon: +46 (0)73 023 23 29

Om Fantasma Games Nasdaq First North-listade Fantasma Games är en Stockholmsbaserad spelstudio som grundades 2016. Vi är stolta över att ha ett litet och effektivt team av medarbetare från flera nationaliteter, alla förenade kring visionen att skapa “slots beyond gambling”. Vår ständigt växande spelportfölj som bland annat innehåller spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways™, Hades: River of Souls, Medallion och Elemento uppskattas mycket av spelare över hela världen. Idag finns våra spel finns tillgängliga på över 200 sajter däribland Leo Vegas, Paddy Power, BetMGM och Betsson.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.