Posted on / by fantasmagames / in Non regulatory news

Fantasma Games släpper bolagets första Jackpottspel tillsammans med Relax Gaming

Fantasma Games kan idag meddela att bolaget idag lanserar ”Volatile Egypt – Dream Drop”, tillsammans med Relax Gaming.

“Vi strävar hela tiden efter att utveckla vår produkt, därför är vi nöjda över att släppa bolagets första Jackpotspel tillsammans med Relax Gaming, vilket är ett kvitto på just detta. Jackpotspel är populära bland spelare och operatörer och är ett område som vi under en längre tid velat kapitalisera på ytterligare och vi ser med spänning fram emot den här lanseringen. Jackpotspel tenderar generellt att skapa en bättre long-tail då intresse för spelen kan öka på nytt när Jackpotten är nära på att falla ut, vilket sker kontinuerligt”, säger Fredrik Johansson, VD och grundare.

Om Volatile Egypt: spelet innehåller Jackpot funktionen, Dream Drop, som är framtagen av Relax Gaming och är en global progressiv jackpot, vilket innebär att många operatörer är kopplade till Jackpotten och bidrar därmed till Jackpotten. Spelet kommer att vara tillgängligt bland många operatörer i Europa, däribland Unibet, Betsson, Leovegas och Svenska Spel.

För ytterligare frågor vänligen kontakta:
Fredrik Johansson, VD Fantasma Games AB (publ)
fredrik@fantasmagames.com
+46 (0)73 023 23 29

 

Om Fantasma Games

Nasdaq First North-listade Fantasma Games är en Stockholmsbaserad spelstudio som grundades 2016. Vi är stolta över att ha ett litet och effektivt team av medarbetare från flera nationaliteter, alla förenade kring visionen att skapa “slots beyond gambling”. Vår ständigt växande spelportfölj som bland annat innehåller spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways™, Hades: River of Souls, Bounty Showdown och Cloud Corsair uppskattas mycket av spelare över hela världen. Idag finns våra spel finns tillgängliga på över 200 operatörer däribland Leo Vegas, Paddy Power, BetMGM och Betsson.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.