Posted on / by fantasmagames / in Non regulatory news

Fantasma Games fortsätter expandera i USA genom att få första spel certifierat i Pennsylvania

Fantasma Games kan idag meddela att bolaget, tillsammans med BetMGM, nu kommer lansera ytterligare ett exklusivt spel på den amerikanska marknaden. Spelet lanseras i Pennsylvania i samarbete med BetMGM (NYSE: MGM) i slutet av juni. Lanseringen sker genom Light & Wonder (tidigare Scientific Games) och är bolagets första certifierade spel i Pennsylvania.  

Initialt lanseras Bounty Showdown med BetMGM i Pennsylvania, ett spel som tidigare mottagits väl av spelare i både Europa och USA. Spelet har historiskt visat på goda siffror i Europa och på den amerikanska marknaden, där det sedan tidigare lanserats för spelare i Michigan och West Virginia. Spelet tar inspiration från landbaserade casinospel och placerar spelarna i en västern-showdown. Detta är ytterligare ett steg för bolaget i att ta sig in på den amerikanska marknaden, där långtgående diskussioner förs med flertalet operatörer, bland annat Rush Street Interactive, för att gå live med fler operatörer i alla reglerade stater.

Certifieringen i den annars svåråtkomliga delstaten Pennsylvania är ett viktigt steg i vår satsning på den amerikanska marknaden, och vi är särskilt glada över att BetMGM fortsätter att välja våra spel och är något vi ser som ett kvitto på att vi lyckas leverera spel i världsklass. Utöver lanseringen i Pennsylvania har samarbetet med BetMGM öppnat dörrar på den amerikanska marknaden till världsledande aktörer. Vi ser fram emot att inom kort gå live med fler operatörer i USA och är väldigt hoppfulla att vi ska kunna uppnå liknande resultat som vi nu har gjort med BetMGM.”, säger Fredrik Johansson, VD och grundare på Fantasma Games.

För ytterligare information kontakta Fredrik Johansson, VD, Fantasma Games AB (publ) via e-post: fredrik@fantasmagames.com eller telefon: +46 (0)73 023 23 29

Om Fantasma Games: Nasdaq First North-listade Fantasma Games är en Stockholmsbaserad spelstudio som grundades 2016. Vi är stolta över att ha ett litet och effektivt team av medarbetare från flera nationaliteter, alla förenade kring visionen att skapa “slots beyond gambling”. Vår ständigt växande spelportfölj som bland annat innehåller spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways™ och ELEMENTO uppskattas mycket av spelare över hela världen. Idag finns våra spel finns tillgängliga på över 200 sajter däribland Leo Vegas, Mr Green, Casumo och Betsson.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefonnummer 08-5030 1550 och på mail ca@mangold.se.