Posted on / by fantasmagames / in Non regulatory news

Fantasma Games fortsätter expandera i USA genom att få ett första spel certifierat i New Jersey

Fantasma Games kan idag meddela att bolaget, tillsammans med BetMGM, nu kommer lansera, Cloud Corsair, i New Jersey på den amerikanska marknaden. Cloud Corsair är bolagets första certifierade spel i New Jersey.

Cloud Corsair är ett spel fullt med spännande och händelserika funktioner. Spelet tar inspiration från klassiska slots, med en Fantasma twist, vilket innebär en balans mellan klassiska landbaserad slots och online slots.

Vidare förväntas en stor del av spelportföljen att inom kort att lanseras i New Jersey, bland annat Bounty Showdown som visat på mycket goda resultat i Michigan, där även Cloud Corsair hittills har gått starkt. Cloud Corsair förväntas att under oktober även gå live i Pennsylvania, där spelet nyligen också blev certifierat.
“Certifieringen i delstaten New Jersey är ett viktigt steg i vår satsning på den amerikanska marknaden och är något vi ser som ett kvitto på att vi lyckas leverera spel i världsklass. Vi är glada att efter ett hårt arbete nu kunna lansera Cloud Corsair i New Jersey, som är en stor marknad, för att därefter lansera det i nya delstater, samtidigt som vi inom kort kommer lansera fler spel, däribland succén Bounty Showdown. Vi fortsätter vinna mark på den amerikanska marknaden, vilket är essentiellt för att vi skall fortsätta växa och bli en än större aktör på denna viktiga marknad”, säger Fredrik Johansson, VD och grundare på Fantasma Games.

För ytterligare information kontakta Fredrik Johansson, VD, Fantasma Games AB (publ) via e-post: fredrik@fantasmagames.comeller telefon: +46 (0)73 023 23 29

Om Fantasma Games: Nasdaq First North-listade Fantasma Games är en Stockholmsbaserad spelstudio som grundades 2016. Vi är stolta över att ha ett litet och effektivt team av medarbetare från flera nationaliteter, alla förenade kring visionen att skapa “slots beyond gambling”. Vår ständigt växande spelportfölj som bland annat innehåller spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways™ och ELEMENTO uppskattas mycket av spelare över hela världen. Idag finns våra spel finns tillgängliga på över 200 sajter däribland Leo Vegas, Mr Green, Casumo och Betsson.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefonnummer 08-5030 1550 och på mail ca@mangold.se.