Posted on / by Fredrik Johansson / in Non regulatory news

Lansering av Bounty Showdown från Fantasma Games

“Wanted Dead or alive: Mr. Joe Boneson”. Så löd budskapet som förseglade stadsbornas undergång. Inte långt efter att det sattes upp, dök en mystisk vapenskytt upp vid sheriffens tröskel och lovade att föra skurken till rättvisa. Stadsborna var skeptiska, men som lovat hängde brottslingen i galgen vid middagstid samma dag, och redan senare samma kväll hade de kastat hans lik till ökenhundarna. Men den avlidna var inte utan vänner. En vecka senare galopperade tre ryttare in i stan; med glödande vapen, törstande efter hämnd. Deras våldsamma plundring av staden var så vild att den gränsade till galenskap och till och med de döda kunde inte sova tyst den natten…”

Så lyder ingressen till Fantasmas senaste lansering; Bounty Showdown. Ett actionfyllt och spännande casinospel som utspelar sig i den amerikanska vilda västern. Spelet är uppbyggt som ett klassiskt 3×5 spel med 10 rader och har en stark vinsttabell med en lägsta vinst om 1 x insatsen. Stjärnan i showen är den kraftfulla Bonus Wild-symbolen som kan leda spelaren till det kraftiga Freespins-spelet.

”Vi tror mycket på Bounty Showdown som kombinerar ett traditionellt men spännande basspel med ett mycket kraftfullt bonusläge”, säger Tianzhi Zhou, spelproducent på Fantasma Games. Bounty Showdown är Fantasmas tredje spelsläpp i år och är ytterligare ett exempel på den bredd som finns i spelportföljen.

Nyhetssajten BigwinBoard skriver:” Fantasma Game’s first foray to the Wild West largely bears fruit as Bounty Showdown provides solid gaming, all things considered. First looks are enticing thanks to the excellently bleak one-horse town the game is located in, and a particularly good soundtrack. Fantasma certainly has classy world-building skills, which have been used to good effect in Bounty Showdown.”

Bounty Showdown släpps exklusivt via Kindred/Unibet under en tremånadersperiod den 8 juni 2021 och kommer därefter att finnas tillgängligt via Relax Silver Bullet-program på över 200 sajter, däribland Svenska Spel, Unibet och Betsson. I Fantasmas produktportfölj ingår sedan tidigare spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways™, Elemento och Flower Fortunes för att nämna några.

För mer info kontakta Fredrik Johansson, kommersiell chef, fredrik@fantasmagames.com, telefon +46 730 232329

Om Fantasma Games AB (publ.): Nasdaq First North-listade Fantasma Games är en Stockholmsbaserad spelstudio som grundades 2016. Vi är stolta över att ha ett litet och effektivt team av medarbetare från flera nationaliteter, alla förenade kring visionen att skapa ”slots beyond gambling”. Vår ständigt växande spelportfölj, som bland annat innehåller spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways och Elemento, uppskattas mycket av spelare över hela världen. Idag finns våra spel finns tillgängliga på över 200 sajter däribland Leo Vegas, Unibet, Svenska Spel och Betsson,