Posted on / by fantasmagames / in Regulatory press releases

Fredrik Johansson tar över som VD i Fantasma Games AB (publ)

Styrelsen i Fantasma Games AB (publ) har idag fredag den 1 april beslutat att bolagets grundare och CCO Fredrik Johansson tar över som VD i samband med att Fantasma Games tar nästa steg på bolagets tillväxtresa. Jacob Sachs, tf. VD, kommer fortsatt vara verksam i bolaget och ha en viktig roll för att ta Fantasma Games vidare.

Jag vill först och främst tacka Jacob för ett starkt jobb i rollen som tf VD, där han lagt en mycket värdefull grund för att Fantasma Games ska kunna fortsätta växa. Under Jacobs tid har bolaget bland annat genomfört ett första lyckat förvärv av Wiener Games samt lanserat flertalet framgångsrika spel och byggt en organisation som lagt en viktig grund för Fantasma Games. Det känns bra att Jacob fortsätter vara i verksam i, för bolaget, strategiskt viktiga frågor såsom finansiering och förvärv.

Fantasma Games står inför en mycket spännande fas där vi inom kort kommer kliva in på den nordamerikanska arenan samtidigt som vi fortsätter att utöka vår räckvidd på befintliga marknader och därigenom fortsätter vår tillväxtresa.

Nu lägger vi i nästa växel och jag ser positivt på våra möjligheter att ta tillvara på vår unika position på marknaden”, säger Fredrik Johansson.

Jag är väldigt nöjd över det jag, och Fantasma Games, har åstadkommit under mitt interimsuppdrag. Fantasma Games har gått från att vara en mindre aktör till en koncern som arbetar med globala marknadsledande aktörer. Vårt senaste kvartal var koncernens bästa någonsin och vi känner fortsatt av en stark medvind. Jag ser därför positivt på Fantasmas möjligheter att tillsammans fortsätta denna tillväxtresa framgent.” säger Jacob Sachs.

Fredrik Johansson grundade Fantasma Games år 2016 och är bolagets största aktieägare. Fredrik har tidigare varit VD för bolaget och besitter ett stort nätverk och bred kompetens från tidigare erfarenheter inom iGaming-industrin.

För ytterligare information:

VD Fredrik Johansson:
Fredrik@fantasmagames.com
+46 730 23 23 29

Om Fantasma Games AB (publ):

Nasdaq First North-listade Fantasma Games är en Stockholmsbaserad spelstudio som grundades 2016. Vi är stolta över att ha ett litet och effektivt team av medarbetare från flera nationaliteter, alla förenade kring visionen att skapa “slots beyond gambling”. Vår ständigt växande spelportfölj, som bland annat innehåller spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways och Elemento, uppskattas mycket av spelare över hela världen. Idag finns våra spel finns tillgängliga på över 200 sajter däribland Leo Vegas, Unibet, Svenska Spel och Betsson.

Detta offentliggörande innehåller information som Fantasma Games AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades för offentliggörande, via kontaktpersonens försorg, den 1 april 2022 kl HH:MM CET.