Posted on / by fantasmagames / in Non regulatory news

Fantasma Games lanserar Wins of Mermaid samt expanderar i USA

Fantasma Games meddelar idag att bolaget lanserar ett nytt spel, Wins of Mermaid, den 13 februari. Spelet kommer att lanseras genom Relax Gamings distribution och nå över 180 operatörer i samband med lanseringen. Spelet kommer initialt vara tillgängligt på den europeiska marknaden med målsättningen att nå fler marknader därefter.

Fantasma Games kan även meddela att bolaget avser att lansera befintlig portfölj av spel som är tillgängliga i USA med FanDuel under februari månad. Fanduel kommer även att lansera 24 Star Dream exklusivt i Michigan i slutet av februari.

Utöver detta kommer Fantasma Games även att lansera två spel exklusivt med BetMGM under februari månad, Wicket Kitty samt Divine Dynasty Princess, två spel som lanserades i Europa under år 2023 som givit goda resultat och omdömen.

Vi har en spännande period framför oss där vi dels har Wins of Mermaid, som vi nu lanserar med en ny uppskattad spelmekanik som vi inte använt oss utav tidigare, dels flera exklusiva lanseringar med ledande operatörer på den amerikanska marknaden.

Under år 2023 gjorde vi flertalet satsningar för att dels fortsätta utveckla vår produktion samt för att samtidigt kunna leverera fler spel på den amerikanska marknaden i början av 2024, något som vi ser effekt utav nu.

Att Fantasma Games släpper exklusiva spel med de ledande operatörerna i USA är ett bevis på att vi fortsätter hålla högsta standard när det kommer till spelkvalité. I samband med vår lansering med FanDuel kommer vi att nå alla ledande operatörer i USA och vi har därmed byggt en utomordentlig grund för att ta Fantasma Games till nya höjder”, säger Fredrik Johansson, VD och grundare av Fantasma Games.

Om Wins of Mermaid

Wins of Mermaid är det första spelet som Fantasma Games har producerat som innehåller den populära mekaniken ”Pay anywhere”, vilket skiljer sig från tidigare spellanseringar och som förväntas attrahera en bredare målgrupp av spelare. ”Pay anywhere”-funktionen innebär att spelaren vinner när 7 symboler, eller fler, vilka finns någonstans på hjulen.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:
Fredrik Johansson, VD för Fantasma Games AB (publ)
Email: fredrik@fantasmagames.com

Om Fantasma Games
Fantasma Games, listat på Nasdaq First North, är en spelstudio baserad i Stockholm som grundades 2016. Företaget har som mål att utveckla högkvalitativa spel och bär en vision om att skapa ”slots beyond gambling”. Den kontinuerligt växande spelportfölj inkluderar bland annat spel som Promethues: Titan of Fire, Fortune Llama, Heroes Hunt Megaways™, Hades: River of Souls och Medallion, vilka alla har blivit mycket uppskattade av spelare världen över. Idag är våra spel tillgängliga via över 250 operatörer, inklusive välkända namn som BetMGM, DraftKings, LeoVegas, Paddy Power och Betsson.

Bolagets Certified Adviser är Carnegie Investment Bank AB.