Posted on / by fantasmagames / in Non regulatory news

Fantasma Games lanserar ett nytt spel exklusivt med flera ledande operatörer

Fantasma Games (”Fantasma Games” eller ”Bolaget”) kan idag meddela att Bolaget kommer att genomföra ett nytt exklusivt spelsläpp, 24 Star Dream, via Light & Wonder den 28e november. Spelet kommer initialt vara tillgängligt hos flera ledande operatörer i Europa, däribland Paddy Power, Betfair, Kaizen, White Hat med flera.

Efter den exklusiva perioden, som pågår under två veckor, kommer spelet därefter att lanseras den 12e december till operatörer inom Light & Wonders nätverk i Europa. 24 Star Dream kommer att certifieras för den amerikanska marknaden och processen kommer att påbörjas direkt vid lansering, vilket generellt leder till att spelet kommer att vara tillgängligt i de reglerade delstaterna några månader efter lansering i Europa.

24 Star Dream är en uppföljare av den framgångsrika lanseringen av Fortune Llama som lanserades under kvartal ett i år.

”Efter den framgångsrika lanseringen av Fortune Llama, som släpptes via Relax Gaming, är jag glad över att teamet kunnat presentera en uppföljare, 24 Star Dream, baserat på efterfrågan från ledande operatörer, som vi nu lanserar via Light & Wonder. 24 Star Dream är ett spel som är mer fokuserat mot vår ledande marknader, den amerikanska och Brittiska, och kommer innehålla en Jackpot, vilket är populärt på respektive marknad. Samtidigt så har Fortune Llama emottagits väl på andra marknader tidigare, därav har vi stora förhoppningar att lyckas lansera ytterligare en framgångsrik lansering globalt med 24 Star Dream.

Utöver lanseringen av 24 Star Dream så kommer vi även att lansera Payday Express den 30e november i Michigan. Vi har även erhållit certifiering av Wicked Kitty i Michigan, som lanserades tidigare i år via Light & Wonder och har som ambition att få spelet certifierat i ännu fler stater inom kort.

Sammantaget så ser vi dels genom efterfrågan från operatörer ett kvitto på att vår leverans av högkvalitativa spel skapar intresse på samtliga marknader och att vi fortsätter exekvera på vår uttalade plan”, säger Fredrik Johannson, VD och grundare.

 

För ytterligare frågor vänligen kontakta:
Fredrik Johansson, VD Fantasma Games AB (publ)
fredrik@fantasmagames.com
+46 (0)73 023 23 29

Om Fantasma Games
Fantasma Games, listat på Nasdaq First North, är en spelstudio baserad i Stockholm som grundades 2016. Företaget har som mål att utveckla högkvalitativa spel och bär en vision om att skapa ”slots beyond gambling”. Den kontinuerligt växande spelportfölj inkluderar bland annat spel som Promethues: Titan of Fire, Fortune Llama, Heroes Hunt Megaways™, Hades: River of Souls och Medallion, vilka alla har blivit mycket uppskattade av spelare världen över. Idag är våra spel tillgängliga via över 250 operatörer, inklusive välkända namn som BetMGM, DraftKings, LeoVegas, Paddy Power och Betsson.

Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank.